Ce este software-ul la comandă?

Aplicaţiile software dezvoltate după cerinţele clientului, pe baza analizei proprii a proceselor interne sau a analizei şi consultanţei poartă numele de software la comandă.

Apelăm la un serviciu de software la comandă când produsele de pe piaţă nu satisfac cerinţele noastre, când avem un proiect personalizat sau când facem pionerat într-un anumit domeniu.

De la început trebuie ştiut că preţul unui software la comandă depăşeşte costul unui produs la cheie (licenţiat) dar de multe ori rezultatul este satisfăcător.

Paşii necesari dezvoltarii soft-ului la comandă

  1. Contactarea. Fara să ne spui ideea proiectului tău nu putem să dăm o soluţie. Foloseşte cu încredere formularul de contact.
  2. Prima întâlnire. Discutăm în detaliu cerinţele tale.
  3. Propunerea. Dacă putem da o soluţie proiectului tău facem o estimare de costuri şi un timp de implementare.
  4. Detalierea specificaţiilor. Avem o listă de specificații pe care o traducem într-un limbaj care nu lasă loc la interpretări.
  5. Semnarea contractului. Cerinţele sunt bătute în cuie. De aici nimic nu se mai schimbă fară o nouă estimare de cost şi timp de implementare.
  6. Dezvoltarea software-ului. Aici ne ocupăm noi. Din când în când îți arătăm progresul proiectului tău și rafinăm detalii.
  7. Testarea software-ului. Separat și împreună cu tine testăm implementarea. Este momentul ultimelor ajustări.
  8. Livrarea sofware-ului. Proiectul a ajuns la maturitate și poate fi folosit de utilizatorii pentru care a fost dezvoltat.