Ce este un website?

O aplicaţie care generează şi transmite fişiere de tip HTML şi conexe pe world wide web prin protocolul http (mai nou prin https) este un site.

Site-urile pot fi statice - aşa-zisele site-uri de prezentare - sau dinamice - care încarcă conţinutul dintr-o bază de date şi care adaptează experienţa în funcţie de cerinţele utilizatorului.

Dacă ai ajuns aici probabil ştii că vrei un site. Spune-ne despre ce este vorba şi noi, dacă merită şi credem în acest website, îţi vom oferi o soluţie.

SPARK CODE oferă posibilitatea dezvoltării unei palete largi de site-uri: de la banalele site-uri de prezentare până la magazine cu management şi plată online.

Paşii necesari dezvoltarii unui site

  1. Contactarea. Fara să ne spui ideea site-ului tău nu putem să dăm o soluţie. Foloseşte cu încredere formularul de contact.
  2. Prima întâlnire. Discutăm în detaliu cerinţele tale. Stabilim scopul şi obiectivele site-ului.
  3. Propunerea. Dacă putem da o soluţie site-ului tău facem o estimare de costuri şi un timp de implementare.
  4. Detalierea specificaţiilor. Avem o listă de specificații pe care o traducem într-un limbaj care nu lasă loc la interpretări.
  5. Semnarea contractului. Cerinţele sunt bătute în cuie. De aici nimic nu se mai schimbă fară o nouă estimare de cost şi timp de implementare.
  6. Dezvoltarea site-ului. Aici ne ocupăm noi. Din când în când îți arătăm progresul site-ului și rafinăm detalii.
  7. Testarea site-ului. Separat și împreună cu tine testăm site-ul. Este momentul ultimelor ajustări.
  8. Livrarea site-ului. Proiectul a ajuns la maturitate și poate fi folosit de utilizatorii pentru care a fost dezvoltat.